Zaalhockeytoernooien in de kerstvakantie

Helaas zullen wij in het seizoen 2020-2021 geen zaaltoernooien organiseren. Omdat wij het niet verantwoord vinden om teams vanuit heel Nederland naar één plek te laten komen, hebben wij besloten om de toernooien dit jaar niet door te laten gaan. Dit ook op basis van het advies van het kabinet om niet onnodig te reizen en de beslissingen van de bond om geen zaalseizoen te organiseren.

Hockeykampen in meivakantieHockeykampOvernachtkampen in ZomerHockeykampen in herfst

Zaalhockeytoernooien - Kerstvakantie

Een van de leukste hockeyspecialisaties is zaalhockey. Als het dan eindelijk begonnen is, vliegt de tijd voorbij en voor je het weet is het weer afgelopen. Nationale Sportkampen is de grootste aanbieder op het gebied van zaalhockeytoernooien. Mede door een gespecialiseerd team en veel succesvolle edities komen wij dit jaar weer met een groot en spetterend aanbod. Dit jaar organiseert Nationale Sportkampen weer verschillende toernooien voor de D, C en B-jeugd die uitkomen in de eerste klasse, subtopklasse of hoger. Elk team speelt minimaal 5 wedstrijden en eventueel de finale. Voor ieder team is een sportlunchpakket samengesteld en is er een mooi prijzenpakket voor de winnaars! De teams nemen hun eigen scheidsrechter mee. De scheidsrechter die je als team meeneemt fluit de wedstrijd na de wedstrijd van het team op hetzelfde veld.

LET OP! Wegens een succesvolle vorige editie gaan de inschrijvingen hard. Voor de meeste toernooien zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

Inschrijven kan hieronder door op toernooi te klikken wat voor jou is bestemd!

Soort Plaats niveau van tot categorie
Zaaltoernooi D-jeugd Almere 1e klasse C t/m H 28-12-2020 28-12-2020 D-jeugd
Zaaltoernooi C-jeugd Almere 1e klasse + subtop 29-12-2020 29-12-2020 C-jeugd
Zaaltoernooi D-top Amsterdam 1e klasse A t/m B 23-12-2020 23-12-2020 D-jeugd
Zaaltoernooi C-top Almere Topklasse en hoger 30-12-2020 30-12-2020 C-jeugd
Zaaltoernooi B-top Utrecht Landelijke Topklasse 29-12-2020 29-12-2020 B-jeugd

Inschrijven via het aanmeldformulier

Hoe meld je jouw team aan? Je kan jouw team aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Daar selecteer je dat jij een meisjes/jongens team bent. Bij de voornaam mag je de naam van je club invullen en bij de achternaam het team. Bij de geboortedatum mag je een willekeurige geboortedatum invullen van een van de spelers (aanmeldformulier is leeftijdsgebonden). Bij de gegevens van de ouder mogen alle contactgegevens worden ingevuld van de teambegeleider.
Heeft er iemand uit het team een allergie? Geef dit dan aan bij het kopje “Voedselallergie”.

Annulering vanwege Corona
Wanneer het toernooi niet door kan gaan vanwege het Coronavirus, krijgen alle teams het inschrijfgeld retour.


Zaalhockeykampen in de kerstvakantie

Tussen alle uitgebreidde, ongezonde kerstmaaltijden en oliebollen door is het heerlijk om even lekker te hockeyen. Te zaalhockeyen wel te verstaan. Het zaalhockeyseizoen is al zo kort, dus laten we er het meeste van maken! Kom daarom naar een van de zaalhockeykampen in de kerstvakantie! Er zijn zaalkampen door het hele land, dus daarom hier alles op een rijtje...


Zaalhockeykampen - Kerstvakantie

Op deze pagina vind je alle data en locaties voor de zaalhockeykampen in de kerstvakantie. Ook is er een zaalhockeykamp advanced (voor subtopklasse en hoger) en zijn er diverse zaalkeeperskampen

 

Zaalhockeykampen jr - Kerstvakantie

Speciaal voor de kleinere hockeyers is er een starterskamp. Van 5 t/m 7 jaar kan je meedoen aan een zaalhockeykamp junior. Klik door voor meer info.