Zaalhockeytoernooien in de kerstvakantie

Hockeykampen in meivakantieHockeykampOvernachtkampen in ZomerHockeykampen in herfst

Zaalhockeytoernooien - Kerstvakantie 2019 - 2020

Een van de leukste hockeyspecialisaties is zaalhockey. Als het dan eindelijk begonnen is, vliegt de tijd voorbij en voor je het weet is het weer afgelopen. Nationale Sportkampen is de grootste aanbieder op het gebied van zaalhockeytoernooien. Mede door een gespecialiseerd team en veel succesvolle edities komen wij dit jaar weer met een groot en spetterend aanbod. Dit jaar organiseert Nationale Sportkampen weer verschillende toernooien voor de E8, D, C, B, A-jeugd die uitkomen in de eerste klasse, subtopklasse of hoger. Elk team speelt minimaal 5 wedstrijden en eventueel de finale. Voor ieder team is een sportlunchpakket samengesteld en is er een mooi prijzenpakket voor de winnaars! De teams nemen hun eigen scheidsrechter mee. De scheidsrechter die je als team meeneemt fluit de wedstrijd na de wedstrijd van het team op hetzelfde veld.

LET OP! Wegens een succesvolle vorige editie gaan de inschrijvingen hard. Vorig jaar zaten de toernooien al snel vol, dus schrijf je in voordat het te laat is.

Inschrijven kan hieronder door op toernooi te klikken wat voor jou is bestemd!

 
Soort Plaats niveau van tot categorie
Zaaltoernooi E8-jeugd Amsterdam open inschrijving 24-12 24-12 E8-jeugd
Zaaltoernooi D-jeugd Amsterdam 1e klasse + subtop 23-12 23-12 D-jeugd
Zaaltoernooi C-jeugd Amsterdam 1e klasse + subtop 30-12 30-12 C-jeugd
Zaaltoernooi D-top Amsterdam topklasse en hoger 03-01 03-01 D-jeugd
Zaaltoernooi C-top Amsterdam topklasse en hoger 02-01 02-01 C-jeugd
Zaaltoernooi B-top Utrecht topklasse en hoger 28-12 28-12 B-jeugd
Zaaltoernooi A-top Utrecht topklasse en hoger 29-12 29-12 A-jeugd

Zaalhockeykampen in de kerstvakantie

Tussen alle uitgebreidde, ongezonde kerstmaaltijden en oliebollen door is eht heerlijk om even lekker te hockeyen. Te zaalhockeyen wel te verstaan. Het zaalhockeyseizoen is al zo kort, dus laten we er het meeste van maken! Kom daarom naar een van de zaalhockeykampen in de kerstvakantie! Er zijn zaalkampen door het hele land, dus daarom hier alles op een rijtje...


Zaalhockeykampen - Kerstvakantie 2019 - 2020

Op deze pagina vind je alle data en locaties voor de zaalhockeykampen in de kerstvakantie. Ook is er een zaalhockeykamp advanced (voor subtopklasse en hoger) en zijn er diverse zaalkeeperskampen

.

Zaalhockeykampen jr - Kerstvakantie 2019 - 2020

Speciaal voor de kleinere hockeyers is er een starterskamp. Van 5 t/m 7 jaar kan je meedoen aan een zaalhockeykamp junior. Klik door voor meer info.