VIP

VIP Nationale Sportkampen
hindernisbaan Nationale Sportkampen
VIP Nationale SportkampenVIP-card: exclusieve acties van dit moment!

Als VIP ben jij Very Important. Dit merk je tijdens de kampen, maar ook vooraf. Daarom kan jij dit kampenseizoen profiteren van extra kortingen en andere voordelige acties! Hou de site en nieuwsbrieven goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle acties, prijsvragen en andere zaken!


Als VIP krijg jij 5% op een sportkamp

Alleen de hoogste korting geldt. Kortingsacties kunnen niet in combinatie met elkaar worden gebruikt, wel krijg jij als VIP altijd 5% korting op de prijs van dat moment, dus ook als er een vroegboekkorting is! De vip-korting is een combinatie van het emailadres en de vip-code. Je broertjes en zusjes mogen dus ook gebruik maken van deze zelfde code. Je hoeft de code maar 1x te activeren. Deze code kan je bij het aanmelden invoeren en jouw korting wordt dan automatisch verrekend. 

 

Extra VIP-voordeel voor de sportkampen van 2019

VIPs krijgen 5% extra korting bovenop de al geldende kortingen. Dat is mooi meegenomen! 

 

VIP-voordeel voor de Nationale Hockey- en Keepersdagen in 2019

De dag die je niet mag missen! Tijdens de Nationale Hockey- en Keepersdagen komen diverse (oud-) internationals en topcoaches workshops en clinics geven. Deze dag is speciaal voor onze VIPs en daarom betaal je als VIP maar de helft van het bedrag, namelijk € 29,50 . Het is ook mogelijk voor andere hockeyliefhebbers om deel te nemen. Zij kunnen zich inschrijven, maar betalen 59 euro. Het is daarom belangrijk dat je bij de aanmelding je VIP-code zet, want alleen als VIP kan jij gebruik maken van deze flinke korting! Tijdens de Nationale Hockey- en Keepersdagen komen weer diverse topspelers langs! De komende tijd zullen er meer namen bekend gemaakt worden, dus houd onze website goed in de gaten! Gebruik hiervoor bij het aanmelden de Kortingscode: VIPNHD2019. Deze kortingscode is alleen geldig op de Nationale Hockey- en Keepersdag en niet geldig op andere kampen en clinicdagen. Wordt de code wel gebruikt bij aanmelding voor andere kampen en clinicdagen, ontvangt u een aparte factuur voor het prijsverschil.

 

VIP-acties en prijsvragen in de toekomst

Jouw VIP-card blijft geldig. Dit wil zeggen dat je als VIP altijd gebruik kan maken van de acties die op deze website worden aangeboden. Bewaar je VIP-code daarom goed!  Hou Facebook in de gaten voor de laatste acties. Zo worden er soms kampen verloot of zijn er andere prijzen te winnen!

 

Gecombineerde kortingen?

Met deze VIP-kortingen proberen we de Nationale Sportkampen nog aantrekkelijker te maken. Kortingen kun je echter niet combineren, behalve met de vroegboekkorting. Voor jou als VIP geldt altijd 5% korting. Daarom hebben wij de regel dat de hoogste korting geldt. Wel kan je voor meerdere kampen inschrijven en geldt voor ieder kamp deze korting.

 

Hoe word ik vip?

Als je in het bezit bent van een VIP-nummer of een VIP-pas, dan moet je jezelf nog wel even aanmelden als VIP om de korting te activeren. Activeer VIP-card hier! Ben jij op een kamp geweest, dan ben je vip. Hiervoor krijg je een mail aansluitend aan het kamp. Geen mail gekregen? Stuur ons een mailtje hier.

Activeer je vippas hier!

Annuleren