Terug naar overzicht

Maatregelen en voorwaarden omtrent corona virus

Maatregelen en voorwaarden omtrent corona virus

De zomerkampen gaan door! Maatregelen en voorwaarden omtrent corona virus

Veiligheid en gezondheid staat bij ons altijd bovenaan. Daarom zullen we de adviezen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. 

Beste sportliefhebbers,

Sinds kort kunnen jullie weer lekker samen sporten, het mooiste wat er is. Bij de Nationale Sportkampen zijn we ook volop bezig! Vol enthousiasme maken we de voorbereidingen voor de allerleukste invulling van jouw zomer.

Graag geven we jullie een update hoe de Nationale Sportkampen er naar verwachting deze zomer uit zullen zien. Dit alles natuurlijk op basis van de laatste inzichten vanuit de overheid en onder voorbehoud dat we met de geldende maatregelen dit ‘spoorboekje’ de komende weken kunnen volgen.

Alle dagkampen van Nationale Sportkampen gaan door deze zomer. Uiteraard in een vorm waar we alle afstands- en hygiëne maatregelen in acht nemen en waarin jullie en onze veiligheid voorop staat. Zowel op het veld als daarbuiten en voor de leeftijdscategorieën tot 12 jaar en 12 jaar en ouder.

We hebben goede hoop dat ook de overnachtkampen door kunnen gaan. Op dit moment werken we nauw samen met de gemeente en streven we naar een maximumcapaciteit van 30 slaapdeelnemers per week, zodat we dit alles veilig en binnen de regels kunnen laten verlopen. Mocht hier de komende weken verandering in komen en we de capaciteit moeten terugbrengen, of hopelijk verder kunnen uitbreiden dan zullen we jullie hier uiteraard direct over berichten. Alle deelnemers die al een overnachtkamp hebben geboekt ontvangen op korte termijn een persoonlijk bericht via de mail.

Het trainingsprogramma voor de leeftijdscategorie tot 12 jaar zal voor een zeer groot deel hetzelfde zijn als voorgaande jaren. Leeftijdscategorie 12 jaar en ouder werkt op dit moment met een 1,5 meter trainingsprogramma. Uiteraard houden we nieuwe berichtgeving over coronamaatregelen nauw in de gaten. Waarbij wellicht een verdere versoepeling in het verschiet ligt om de oudere leeftijdscategorie eenzelfde programma aan te bieden - waarbij binnen 1.5 gesport mag worden.
Voor spelregels omtrent hygiëne, werkwijze halen en brengen, aanmleden en aanwezigheid van ouders en bezoekers tijdens de sportkampen volgen wij de richtlijnen van de overheid. Voorafgaand aan de Nationale Sportkampenzullen wij het volledige hygiëne- en afstandsprotocol delen via de mail en onze social media kanalen en op onze website.

Je kunt nog steeds dag- en overnachtkampen voor alle Nationale Sportkampen boeken via onze website www.nationalesportkampen.nl. Voor meer informatie over de sportkampen zie onze veelgestelde vragen pagina
 

Wij maken ons op voor een mooie sportzomer en hopen jullie allemaal op de Nationale Sportkamepn te mogen ontvangen. In de tussentijd blijven we natuurlijk berichtgeving van het kabinet en betrokken instanties nauw volgen en passen we ons programma waar nodig aan. Alle wijzigingen zullen we met jullie communiceren via de mail, onze website en social media kanalen.

Blijf gezond! Blijf in beweging (met een bal) en let op elkaar.

Wat gebeurt er met mijn boeking als het niet door kan gaan?
Mocht de situatie veranderen, dan zullen boekingen kosteloos doorgeschoven kunnen worden naar een ander kamp van Nationale Sportkampen of onze partner Hockeykampen.nl of u ontvangt het factuurbedrag van ons retour. 

Terug naar overzicht