Terug naar overzicht

Maatregelen en voorwaarden omtrent corona virus

Maatregelen en voorwaarden omtrent corona virus

De kampen gaan door! Maatregelen en voorwaarden omtrent corona virus

Veiligheid en gezondheid staat bij ons altijd bovenaan. Daarom zullen we de adviezen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. 

Beste sportliefhebbers,

Wat zijn we super gelukkig dat we kampen mogen organiseren voor jullie! Een intens verlangen naar veel buiten zijn, sporten, vrienden maken en genieten. Wij kijken er zo ontzettend naar uit! Jij ook?

Graag geven we jullie een update hoe de Nationale Sportkampen er naar verwachting deze zomer uit zullen zien. Dit alles natuurlijk op basis van de laatste inzichten vanuit de overheid.

Alle dagkampen van Nationale Sportkampen gaan door. Uiteraard in een vorm waar we alle afstands- en hygiëne maatregelen in acht nemen en waarin jullie en onze veiligheid voorop staat.

Ook de overnachtkampen kunnen door gaan. Hierin leven we in een kampbubbel. Dat wil in het kort zeggen dat we alleen contact hebben met mensen van het overnachtkamp.

Voor spelregels omtrent hygiëne, werkwijze halen en brengen, aanmelden en aanwezigheid van ouders en bezoekers tijdens de sportkampen volgen wij de richtlijnen van de overheid. Voorafgaand aan de Nationale Sportkampenzullen wij het volledige hygiëne- en afstandsprotocol delen via de mail en onze website.

Protocol dagkamp
Protocol overnachtkamp

Je kunt nog steeds dag- en overnachtkampen voor alle Nationale Sportkampen boeken via onze website www.nationalesportkampen.nl. Voor meer informatie over de sportkampen zie onze veelgestelde vragen pagina
 
Blijf gezond! Blijf in beweging (met een bal) en let op elkaar.

Wat gebeurt er met mijn boeking als het niet door kan gaan?
Mocht de situatie veranderen, dan zullen boekingen kosteloos doorgeschoven kunnen worden naar een ander kamp van Nationale Sportkampen of onze partner Hockeykampen.nl of u ontvangt het factuurbedrag van ons retour. 

Terug naar overzicht