Hockeykamp in Barcelona 2019

HOCKEYKAMP BARCELONA

HOCKEYKAMP BARCELONA
Tijdelijke verjaardagsactie tot 1 december 2018

De Nationale Sportkampen bestaan 15 jaar en pakken daarom groots uit! Ga je mee naar Barcelona, dan is jouw verjaardagsvoordeel zelfs 250 euro. Dat is nog eens uitpakken! #WijVierenFeest

Fiesta, siesta: vamos a barcelona!


Algemene informatie

Na het succes van voorgaande jaren is er ook deze zomer weer een super gaaf internationaal Tophockeykamp naar Barcelona. Stel je het eens voor: lekker hockeyen in de zomer onder de Spaanse zon, terwijl je uitgedaagd wordt om veel te leren. Daarnaast maak je uitstapjes naar het prachtige Barcelona waar we gaan struinen over de beroemde straat Las Ramblas, chillen we bij het strand en beleven we de hockeyweek van ons leven. Hockey staat centraal in deze enerverende week en je zal begeleidt worden door enthousiaste en goede trainers met trainersdiploma's. Ook komen er Spaanse toppers langs. En jij kan erbij zijn! #makingmemories

Wanneer gaan we?

Deze geweldige internationale hockeyreis naar Barcelona vindt plaats in de zomervakantie. Het is een 9-daagse reis van vrijdag 2 augustus tot en met zaterdag 10 augustus 2019.


Voor wie is het Hockeykamp Barcelona?

Je kan je inschrijven van 12 jaar tot en met 14 jaar en van 15 tot en met 18 jaar.
Deze hockeykampen draaien een apart programma voor de verschillende leeftijden. De eerste groep heeft de leeftijd van 12 t/m 14 jaar en de tweede groep 15 t/m 18 jaar. Je wordt bij zowel het hockeyprogramma als het entertainmentprogramma ingedeeld op leeftijd en op niveau. Uiteraard houden we er rekening mee dat jij bij je vrienden in de groep en in de tent komt. Jongens en meisjes slapen uiteraard apart van elkaar.


Verdere informatie

Wat in de prijs inbegrepen zit:

 • 8 overnachtingen op de prachtige sportaccommodatie van Hockeyclub Egara

 • we slapen in tenten, wel zo lekker koel (neem eigen slaapzak, kussen en matje mee)

 • al het eten (ontbijt, lunch, avondeten), drinken en tussendoortjes zijn inbegrepen. De maaltijden zijn gericht op het sportprogramma en zijn voornamelijk gezond. 

 • vervoer en activiteiten in Barcelona (culturele activiteit) en onze strandtrip 

 • de accommodatie heeft een prachtig zwembad (!) erbij waar we overdag gebruik van kunnen maken

 • Nationale Sportkampen shirt - Barcelona Editie
   

Eigenlijk is alles dus verzorgd. Wat niet in de prijs inbegrepen is:

 • vliegreis/transfer 

 • eventueel zakgeld voor een souvenir of wat lekkers in Barcelona
   

Vliegen met Nationale Sportkampen

Er is een mogelijkheid om te vliegen met de Nationale Sportkampen. Zo leer je de andere deelnemers vast kennen en vlieg je onder begeleiding van onze crew. Een mooi begin van dit internationale hockeyavontuur! De vlucht is niet inbegrepen in de prijs. Voor meer informatie over de prijs en beschikbaarheid van de tickets: info@nationalesportkampen.nl of 0355445330


De vlucht is inclusief 1 stuk ruimbagage (max 23 kilo), 1 stuk handbagage, 1 stuk afwijkende bagage (je stick), luchthaventax en boekingskosten. Tijdens de gehele vlucht en transfer zijn de meereizende deelnemers samen met de begeleiders van de Nationale Sportkampen. Zo leren we elkaar vast goed kennen! Vanaf de luchthaven reizen we met een luxe shuttlebus naar Hockeyclub Egara in Terassa, waar de vooruitgereisde begeleiders ons opvangen met Spaanse gastvrijheid. Het wordt weer gaaf!

Met eigen vervoer gaan of een enkeltje boeken via Nationale Sportkampen is ook een mogelijkheid. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. We hebben een beperkt aantal vluchten beschikbaar en ze gaan al hard, dus wacht niet te lang.

 

Vluchttijden vliegreis

Deze worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.


Transfer

Om van het vliegveld naar de accommodatie net buiten Barcelona te komen gaan we met een luxe touringbus, speciaal voor de deelnemers. Zo komen we helemaal tranquilo op de plaats van bestemming!
2 augustus: Barcelona Airport – Hockeyclub Club Egara
10 augustus: Hockeyclub Club Egara – Barcelona Airport

 

Accommodatie:

De prachtige, statige Hockeyclub Egara is onze thuishaven deze week. Het is een multifunctioneel complex met nieuwe watervelden. Dat wordt heerlijk hockeyen!  Ook is er een fitness en bewaking. Vanuit deze ideale kamplocatie zullen wij alle uitstapjes doen naar Barcelona. En oh ja, er is een zwembad, hadden we dat al geschreven?

 

Veiligheid:

Goede begeleiding, veiligheid en plezier vinden we erg belangrijk. De zorgvuldig uitgekozen en ervaren begeleiding staat daarom 24 uur per dag klaar voor de deelnemer. Er zijn diverse begeleiders met EHBO aanwezig en alle begeleiders hebben een verklaring van goed gedrag. Er wordt door de begeleiding en uiteraard deelnemers geen alcohol gedronken en niemand mag alleen op pad gaan. Tijdens deze week kan er contact opgenomen worden met de coordinator van het kamp, maar uiteraard dient dit voor noodgevallen.

 

Fiesta, siesta: vamos a barcelona!

Naast het uitdagende en intensieve hockeyprogramma, dat zich veelal in de ochtend of namiddag zal afspelen in verband met het mooie weer, gaan we uitstapjes maken naar Barcelona. We zullen gaan relaxen op het strand, rondlopen op de beroemde Las Ramblas en genieten van de Spaanse zon. We hebben uiteraard veel meer voor je in petto, maar zo heb je vast al een mooi beeld!
 

Hockeyprogramma

Het trainingsprogramma is uitdagend en intensief. We trainen vaak in de ochtenden en aan het einde van de middag. Wel zo lekker met de warme Spaanse zon! In voorgaande jaren hadden diverse spelers fitheidschema's van hun coaches meegekregen (we moeten natuurlijk wel goed aan het seizoen kunnen beginnen). Hier zal rekening mee worden gehouden en waar nodig gefaciliteerd. Zo begin je je voorbereiding met een voorsprong op je teamgenoten.
 

Voor deze extra informatie over de reis naar Barcelona kan je met ons bellen: 035-544 5330 of mailen naar info@nationalesportkampen.nl


Ja, ik wil mee!

Meld je aan/meer info voor hockeykamp barcelona...
Meld je aan/meer info voor hockeykamp barcelona incl vlucht...

Hockeykamp Barcelona Stranddag
nationale hockeykampen barcelona
HOCKEY CAMP BARCELONA